Igranje Pokémon TCG Kart

Dobrodošli u uzbudljivu seriju video vodiča o tome kako igrati Pokémon karte! Ako ste novi u igri ili samo želite poboljšati svoje vještine, došli ste na pravo mjesto. U ovoj seriji, video vodiči će vas provesti kroz svaki aspekt igre, od postavljanja vašeg prvog špila do savladavanja strategija koje će vam pomoći da trijumfirate u bitkama.

 

Svaki video je osmišljen da bude zanimljiv i jednostavan za razumijevanje, razlažući mehaniku igre, vrste kartica i pravila na razumljive dijelove. Bilo da učite o energetskim karticama ili kako izvesti pobjednički potez, naši vodiči su tu da vam pomognu na svakom koraku.

 

Zato uzmite svoj špil i pripremite se za ulazak u svijet Pokémon TCG-a. To je putovanje ispunjeno strategijom, kreativnošću i, naravno, uzbuđenjem igre. Započnimo ovu avanturu zajedno!

 

Ako tražite Pokémon karte, bilo za igranje ili dodavanje u svoju kolekciju, svakako pogledajte našu ponudu proizvoda.

Napomena: Video vodiče je izradila i posjeduje The Pokémon Company International.

 

Image
Početak: Postavljanje Vaše Prve Pokémon TCG
Image
Mulligani u Pokémon kartaškoj igri
Image
Kako funkcionira potez?
Image
Početak s Vašim Prvim Potezom u Pokémon Kartaškoj Igri
Image
Kako koristiti Aktivne i Rezervne (Benched) Pokémone
Image
Kako koristiti Trenerske karte?
Image
Što je Evolucija Pokémona?
Image
Kako koristiti Energetske karte?
Image
Kako napasti protivnika?
Image
Kako nanijeti štetu?
Image
Što su hit bodovi?
Image
Kako osvojiti nagradne karte?
Image
Pobjeda u Vašoj Prvoj Pokémon Kartaškoj Igri
Image
Što su posebne Energetske kartice?
Image
Povlačenje (Retreating)
Image
Što su sposobnosti? (Abilities)
Image
Vrste Pokémona i regionalne varijante
Image
Posebni uvjeti, Pokémon provjera i oporavak
Image
Posebni uvjet: USPAVAN (ASPLEEP)
Image
Posebni uvjet: OPALJEN (BURNED)
Image
Posebni uvjet: ZBUNJEN (CONFUSED)
Image
Posebni uvjet: PARALIZIRAN (PARALYZED)
Image
Posebni uvjet: OTROVAN (POISONED)
Image
Slabost i Otpornost (Weakness and Resistance)
Image
Pokémon TCG karte - Napredno

Battle Academy – Najbolji Izbor za Učenje

Znate li samo za Pokémon frazu “moram ih sve uhvatiti”, ali ste oduvijek željeli naučiti ili želite naučiti svoje dijete kako igrati Pokémon karte i pravila igre? Tada je najpogodnija kombinacija za učenje nesumnjivo društvena igra Battle Academy.

The Pokémon Company je osmislila ovu igru za roditelje i djecu stariju od 6 godina. Idealna je za one koji nisu upoznati s osnovama Pokémon TCG kartaške igre, jer ovaj set pruža sve potrebno za početak igranja. U Battle Academy, dobivate vizualno ilustrirane upute korak po korak (napomena: upute su na engleskom jeziku) i dizajnirane su tako da svaki početnik brzo nauči i stekne znanje za cijeli proces igre.

I kada kažemo korak po korak, to i mislimo! Kada otvorite igru, pronaći ćete u kutiji kompletan set vodiča za igranje, podlogu za igru, dodatke za igru i tri seta Pokémon karata (špilova), ukupno 180 kartica.

Image

Vodiči vas vode kroz osnove, od postavljanja podloge za igru do točno onih poteza koje treba napraviti za prve korake u igri. Znamo da zvuči čudno da vas upute igre uče kako igrati igru, ali obećavamo da je to s dobrim razlogom. Nakon što završite prve poteze, moći ćete koristiti svaki osnovni koncept potreban za razumijevanje igre. Kroz vizualne slike i izuzetno detaljne korake uputa, naučit ćete što treba učiniti kada je vaš potez, kako razviti svog Pokémona, kako napasti ili se braniti od protivnika i još mnogo toga, kako biste postali izvrstan igrač.

Nakon što prođete kroz vodiče za igru, možete pronaći mnoge savjete i podsjetnike u njima koji vam pomažu u svim narednim borbama u igri.